Casa 6 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Manastur ID 5010

Pret:
282 000 EURO
Nr. camere:
6
Suprafata utila:
180 m2
Suprafata teren:
350 m2
Localitate:
Cluj-Napoca
Cartier:
Manastur
Zona:
Vivo
Adaugat in data:
06-03-2019
Actualizat in data:
26-01-2023
Vizite oferta:
10200

Dotari imobil

Bucatarie:
3
Bai:
5
Terase:
3
Garaj:
nu
Parcare:
da
Beci:
nu
Gradina:
da
Acces auto:
da
Finisaje:
Ultrafinisat
Mobilat:
da
Utilat:
da
Constructie:
Caramida
Beton
Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Cablu TV
Internet
Centrala termica
CF

Detalii imobil

Etaje:
P+2E / 3 niveluri
Compartimentare:
PRIMUL NIVEL / PARTER: 2 apartamente a cate 30 mp fiecare (1 camera, 1 bucatarie, 1 baie fiecare).
ETAJ 1 + ETAJ 2: apartament pe doua niveluri (suprafata de 120 mp), compus dintr-un living, loc de luat masa, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon si 1 terasa (ETAJ 1); 3 dormitoare, 2 bai, dressing, hol , 1 balcon (ETAJUL 2).
Constructie noua:
da
Finalizat:
da
Data finalizarii:
2018

Descriere imobil

Locuinta de lux, cu finisaje rafinate si cochete, situata in Cluj-Napoca, in zona Vivo Center, intr-o locatie nou-dezvoltata. Casa individuala cu accente moderniste, dispusa pe 3 niveluri, complet mobilata si utilata.
Suprafata casei este de 180 mp; avand 60 mp pe fiecare nivel, respectiv parter, etaj 1 si etaj 2.
In ceea ce priveste compartimentarea casei, aceasta este impartita in 3 apartamente.
La parter sunt 2 apartamente; fiecare avand o suprafata de 30 mp, ultrafinisate si foarte bine amenajate, astfel incat sa imbine placutul cu utilul. Fiecare apartament este compus dintr-o camera, bucatarie si baie. Acestea dispun de mobilier personalizat pe spatiu, electrocasnice si electronice. Pot fi ideale pentru investitie sau pot fi ideale pentru cazarea musafirilor.
La etajul 1 si 2, se afla un apartament dispus pe doua niveluri, spatios si ultrafinisat, cu o suprafata utila de 120 mp.
Living-ul rafinat prin atentia la detalii este locul ideal de a-ti petrece timpul cat mai placut alaturi de familie sau prieteni. Acesta este finisat intr-un registru de culori neutre si dinamizat cu cateva accente de culoare. Accentele glam din incapere: piatra decorativa, tavanul personalizat, corpurile de iluminat etc. transforma aceasta casa intr-o locuinta de vis.
Zona de luat masa pastreaza acelasi registru de nuante si acelasi stil, fiind in concordanta cu restul incaperilor.
Bucataria este personalizata; mobilier alb elegant cu electrocasnicele incorporate pentru a economisi spatiu si pentru a-i da o nota de modernism acesteia.
Dormitorul - al carui sarm consta in contrastul dintre finisaje si mobilier. Acesta este personalizat, dispune de pat matrimonial si de tot ce este necesar pentru un dormitor perfect. Dressing-ul este spatios si foarte bine compartimentat. Baia pastreaza aceleasi nuante si tonuri cu dormitorul si dispune de toate obiectele sanitare necesare.
De asemenea, toate baile si incaperile sunt finisate impecabil; s-a pus accent atat pe tonuri neutre pentru a oferi o ambianta placuta, linistitoare si primitoare, cat si pe accente de culoare pentru a oferi dinamism acestei case. Toate aceste aspecte transforma aceasta casa intr-un camin echilibrat din punct de vedere estetic, dar si al ambiantei. Este o locuinta care te indeamna sa ii treci pragul.
Terenul are o suprafata de 350 mp, imprejmuit cu gard din lemn, este frumos amenajat cu gazon si arbusti; dispune de terasa personalizata.
Dotari: centrala termica, incalzire in pardoseala, geamuri termopan, usi la intrare, usi interioare.
Finisaje: parchet, gresie Marazzi, faianta Marazzi, vopsea lavabila Caparol, piatra decorativa, tavane personalizate etc.
Alte detalii: scari din lemn masiv, robineti GROHE, electrocasnice Bosch si Electrolux.
Toate corpurile de iluminat sunt pe led - EGLO (este foarte important acest aspect la economisirea electricitatii).
Se vinde complet mobilata si utilata.

Opinia agentului

" Sarm, rafinament, eleganta si stil - sunt cele 4 ingrediente care au stat la baza amenajarii acestei locuinte superbe. O casa ce te indeamna sa ii treci pragul. Te fascineaza prin finisaje, amenajare, dar si prin ambianta oferita. Recomand cu incredere celor mai exigenti clienti. "

Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta

*Nume si Prenume:
*Telefon:
*Email:
*Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Secretariat
Persoana de contact: Secretariat
Telefon: 0742/130130 0264/333147
Fax: + 40 264 333 147
Email: office@axaimobiliare.com
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, nr. 19