0264 333 147 0742 130 130
Vanzare
Inchiriere
 • Blog
 • Trimite oferta ta
 • Despre noi
 • Contact
 •  Informatii utile 

  1 Euro = 4.8068 RON

  1 USD = 4.3926 RON

  Romana   English

  Despre Axa Imobiliare Cluj

  Axa Imobiliare intermediaza urmatoarele tranzactii imobiliare: vanzare terenuri Cluj, vanzare si inchiriere apartamente Cluj, vanzare si inchiriere case Cluj, vanzare si inchiriere spatii comerciale, vanzare si inchiriere spatii industriale si hale in judetul Cluj.


  Cauti sa cumperi o casa, apartament, teren sau sa inchiriezi un birou in Cluj?
  Vrei sa vinzi sau sa inchiriezi o proprietate in Cluj?

  AXA Imobiliare reprezinta solutia completa la orice solicitare de ordin imobiliar.


  AXA Imobiliare ofera servicii de consultanta imobiliara la cele mai inalte standarde. Gestionam o baza de date cu oferte / cereri imobiliare care se adreseaza atat segmentului corporate cat si segmentului rezidential pentru judetul Cluj.
  Clientii nostrii sunt persoane fizice active care doresc achizitionarea de apartamente sau case individuale in ansambluri rezidentiale sau de terenuri in zone dezvoltate sau in curs de dezvoltare rezidentiala, precum si persoane juridice care doresc achizitionarea / inchirierea de birouri, terenuri cu destinatie rezidentiala sau industriala.


  Pe langa activitatile specifice unei agentii imobiliare, oferim si consultanta imobiliara reala.
  Echipa AXA Imobiliare, aduce un suflu nou pe piata imobiliara prin oferirea de servicii de un real profesionalism. Pentru a veni in intampinarea satisfacerii cerintelor clientilor, AXA Imobiliare este la dispozitia clientului pentru orice problema - juridica, financiara, bancara - pana la incheierea tranzactiei si chiar dupa aceea.


  Piata imobiliara este marcata de schimbari frecvente, de aceea este bine sa fim bine informati atunci cand dorim sa vindem sau sa cumparam un imobil. Aflati mai multe despre creditele imobiliare acordate de banci, care sunt agentiile din zona dumneavoastra la care puteti apela si multe altele.


  Site dezvoltat de Touch Tech - www.touchtech.ro