.

" />

.

" />
0264 333 147 0742 130 130
Vanzare
Inchiriere
  • Blog
  • Trimite oferta ta
  • Despre noi
  • Contact
  •  Informatii utile 

    1 Euro = 4.8079 RON

    1 USD = 4.4355 RON

    Romana   English

    Politica de confidentialitate






    S.C. AXA IMOBILIARE S.R.L. opereaza date cu caracter personal prin axaimobiliarecluj.ro, axaimobiliare.eu, axaimobiliare.com, chiriiclujnapoca.ro, vanzarecasecluj.ro, vanzareterenuricluj.ro, vanzareapartamentecluj.ro, blog.axaimobiliarecluj.ro


    Prin prezenta vrem te asiguram ca prelucrarea datelor tale cu caracter personal in urma utilizarii acestor site-uri este in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).


    Politica de confidentialitate va informeaza despre informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra atunci cand utilizati site-ul nostru. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator de date personale si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre scopul si modul in care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs. personale.


    Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.


    Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;


    Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;


    Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;


    Datele personale vor fi reale si, acolo unde este necesar, actualizate;


    Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;


    Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;


    Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;


    Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii;


    Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.


    Datele personale:


    Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila . Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume si prenume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, adrese IP, etc.


    1.Cine suntem noi?


    Datele personale de pe site-urile mentionate mai sus, sunt administrate de S.C. AXA IMOBILIARE S.R.L., CUI 21210900, cu sediul in Cluj-Napoca, jud. Cluj, Str. Memorandumului, nr. 19, et. 1, ap. 5.


    Vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru indeplinirea contractului sau pana cand ne veti trimite o solicitare scrisa de a sterge aceste date la adresa office@axaimobiliare.com sau la S.C. AXA IMOBILIARE S.R.L., CUI 21210900, cu sediul in Cluj-Napoca, jud. Cluj, Str. Memorandumului, nr. 19, et. 1, ap. 5, cu exceptia cazului in care legislatia in vigoare impune stocarea anumitor date.


    2.Cum folosim informatiile dumneavoastra?


        2.1. Cand folositi site-ul nostru


    Atunci cand utilizati site-ul nostru pentru a cauta produsele si serviciile noastre si pentru a vizualiza informatiile pe care le punem la dispozitie, un numar de cookie-uri sunt utilizate de website-ul nostru (cookies first party) si de terte parti (cookies third party) pentru a permite functionarea site-ului, pentru a colecta informatii utile despre vizitatori si pentru a va oferi o experienta cat mai buna in utilizarea site-ului nostru.


    Pentru informatii suplimentare vedeti Politica de cookies.


    2.2. Cand trimiteti o solicitare prin intermediul site-ului nostru


    Cand trimiti o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, iti solicitam numele si adresa de e-mail sau telefon


    Utilizam aceste informatii pentru a raspunde cererii tale. Putem sa iti trimitem un e-mail de mai multe ori dupa ce ati facut o solicitare, pentru a ne asigura ca am raspuns la intrebarea dumnea si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor nostri pe site-urile noastr.


    Solicitarea ta este stocata si procesata timp de 3 ani din ratiuni de siguranta dupa care va fi stearsa impreuna cu numele si adresa de e-mail sau telefon conform informatiilor de mai jos. Datele personale colectate nu se mai divulga altor persoane.


    Mentinem e-mailurile venite din solicitari timp de trei ani, dupa care sunt arhivate in siguranta si pastrate timp de cinci ani, cand le stergem. Nu se fac inregistrari de tip CRM prin intermediul site-ului. CRM este acronimul pentru Customer Relationship Management care se traduce in limba romana ca Managementul relatiei cu clientii.


    3.Drepturile dumneavoastra ca persoana vizata


    Ne poti intreba ce informatii avem despre tine si ne puteti cere sa le corectam daca sunt inexacte. Daca ti-am cerut consimtamantul pentru a procesa datele personale, poti retrage acest consimtamant in orice moment.


    Daca prelucram datele personale pe baza de consimtamant sau de interes legitim, puteti solicita stergerea datelor.


    Aveti dreptul sa ne cereti sa nu mai folosim informatiile personale pentru o perioada de timp daca credeti ca nu facem acest lucru in mod legal.


    In cele din urma, in anumite circumstante, puteti sa ne cereti sa nu luam decizii care sa va afecteze utilizand prelucrarea automatizata sau profilarea.


    Toate drepturile indicate se pot concluziona astfel: dreptul de acces la datele personale, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor presupune posibilitatea de a ne solicita sa transferam toate datele pe care le detinem unei alte persoane indicate expres de catre tine.


    Pentru a trimite o solicitare privind datele tale personale prin e-mail, posta sau telefon, utilizati informatiile de contact furnizate mai sus in sectiunea Cine suntem noi din aceasta politica. Vom raspunde solicitarilor in maxim 30 de zile de la data solicitarii.


    4.Dreptul de a depune plangere


    Daca ai o plangere cu privire la utilizare a informatiilor tale, am prefera sa ne contactezi prima oara pe noi, pentru a putea remedia in mod amiabil cererea. Cu toate acestea, poti, de asemenea, sa contactezi Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru Informatii prin intermediul site-ului lor la https://www.dataprotection.ro/ sau sa le scrii la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania


    5. Transferul datelor cu caracter personal catre o tara terta


    Nu avem intentia de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta sau din afara UE sau o organizatie internationala. Daca survine acest lucru, veti fi notificat in acest sens pentru a va da consimtamantul sau pentru a va indica garantiile adecvate care asigura acelasi standard de protectie a prelucrarii datelor cu caracter personal.


    6. Divulgarea datelor personale


    Datele personale nu vor fi divulgate persoanelor terte cu exceptia situatiilor in care divulgarea este necesara pentru a putea oferi serviciile noastre. In mod ocazional semnam contracte cu alte companii si parteneri de afaceri care lucreaza in numele nostru, cum ar fi companii tehnice pentru procesarea si livrarea sistemelor si tehnologiilor care dezvolta produsele si serviciile noastre si in aceste cazuri vom divulga informatiile necesare. Furnizorilor de servicii li se va permite sa obtina numai datele personale necesare pentru a va livra serviciile. Nu vom divulga date personale tertilor cu scopul de a le permite sa isi comercializeze produsele si serviciile catre clientii nostri. Daca utilizatorii nu doresc ca noi sa divulgam date personale acestor companii, acestia sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e-mail indicata mai sus.


    In anumite situatii putem fi nevoiti sa dezvaluim date personale ca si raspuns la cererile autoritatilor de supraveghere pentru a indeplini cerinte legale. De asemenea vom divulga informatii personale daca este cerut de lege, de exemplu pentru a ne conforma cu o citatie sau alte procese legale, atunci cand consideram de buna credinta ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile, siguranta clientilor sau siguranta celorlalti, investigarea fraudelor sau ca raspuns la o cerere a autoritatilor publice. Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Axa Imobiliare SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre terte persoane sau entitati care sprijina Axa Imobiliare SRL in oferirea de servicii prin site-urile companiei(de exemplu furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:


    - pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-urilor companiei si a serviciilor derulate prin intermediul lor;


    - pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;


    - atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.


    7. Securitatea procesarii datelor personale


    Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre office@axaimobiliare.com


    8. Actualizari la aceasta politica de confidentialitate


    Revizuim regulat si, daca este cazul, actualizam periodic aceasta politica de confidentialitate atunci cand intervin modificari in urma prestarii de servicii. Daca vrem sa folosim datele dvs. personale intr-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.


    Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679).



    Site dezvoltat de Touch Tech - www.touchtech.ro