Casa 4 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Europa ID 4573

Pret:
255 000 EURO negociabil
Nr. camere:
4
Suprafata utila:
125 m2
Suprafata teren:
280 m2
Localitate:
Cluj-Napoca
Cartier:
Europa
Adaugat in data:
11-04-2018
Actualizat in data:
02-07-2019
Vizite oferta:
9262

Dotari imobil

Bucatarie:
1
Bai:
3
Terase:
2
Garaj:
nu
Parcare:
da
Beci:
nu
Gradina:
da
Acces auto:
da
Finisaje:
Ultrafinisat
Mobilat:
da
Utilat:
da
Constructie:
Caramida
Beton
Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Cablu TV
Internet
Centrala termica
CF

Detalii imobil

Duplex
 
Etaje:
P+E / 2 niveluri
Compartimentare:
Primul nivel (Parter): living, bucatarie, camara, baie, hol, terasa acoperita.
Al doilea nivel (Etaj): 3 dormitoare, 2 bai, hol.
Constructie noua:
da
Finalizat:
da
Data finalizarii:
Dupa 2015

Descriere imobil

Duplex de lux, situat in Cluj-Napoca, in cartierul Europa, intr-o zona linistita si aerisita cu o panorama superba atat asupra Clujului, cat si asupra Fagetului.
Imobilul dispune de o suprafata utila de 125 mp, compartimentata in stil modern, avand doua zone: zona de relaxare/socializare (Primul nivel/Parter) si zona de odihna (Etaj/Al doilea nivel).
Asadar, zona de zi este compusa dintr-un living si o bucatarie finisate in culori calde si primitoare, ce dispun de accente pretioase, avand mobilier personalizat pe spatiu, ales cu atentie, tocmai pentru a se incadra perfect in spatiu. Tot aici avem si o baie moderna, ce dispune de toate obiectele sanitare. La acelasi nivel se afla o camara pentru depozitare, dar si o terasa acoperita, dand o nota de modernism locuintei.
In ceea ce priveste zona de odihna, aici avem 3 dormitoare finisate modern intr-un registru de culori neutre combinat cu cate o pata de culoare, dand eleganta si modernism locuintei. Toate dormitoarele sunt mobilate.
Tot la acest nivel mai sunt 2 bai finisate la nivel inalt, avand toate obiectele sanitare necesare. Terasa este frumos amenajata cu gazon, oferind un cadru vivant in armonie cu natura.
Un alt element cheie, este terasa circulabila amenajata, avand o suprafata generoasa de 50 mp. Privelistea pe care aceasta o ofera este superba.
Finisajele sunt de calitate superioara pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale viitorilor proprietari.
Duplex-ul dispune de incalzire in pardoseala (oferind eleganta acestuia), centrala in condensatie Bosch, geamuri termopan, alarma si supraveghere in curte (pentru siguranta proprietarilor), parchet, gresie, faianta si vopsea lavabila de cea mai buna calitate.
Suprafata curtii este de 280 mp, amenajata cu gazon si pomisori, transformand aceasta casa intr-un camin distins si complet din toate punctele de vedere.

Opinia agentului

" Camin distins cu accente pretioase, ultrafinisat in combinatii de crem si bej pentru a crea o stare de liniste, dinamizata cu cateva accente de culoare pentru a oferi caldura ambientului. Mobilierul personalizat pe spatiu, calitatea constructiei, spatiile verzi, panorama deosebita, terasele generoase, siguranta proprietarilor - toate acestea transformand acest duplex in caminul ideal. "

Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta

*Nume si Prenume:
*Telefon:
*Email:
*Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Secretariat
Persoana de contact: Secretariat
Telefon: 0742/130130 0264/333147
Fax: + 40 264 333 147
Email: office@axaimobiliare.com
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, nr. 19